Få ut det mesta av dina bonuspoäng

Har du också flygpoäng som du inte vet vad du ska göra av? I så fall vet du att det är tidsödande och komplicerat att hitta bra resor för poäng.

Hos oss får du hjälp av experter att omvandla dina bonuspoäng till oslagbara resor. Välkommen till en värld full av möjligheter!

Vi söker, bevakar och bokar din bonusresa

Ladda ner Chatflights-appen och hör av dig till oss - tala om hur många poäng du har och vad du har för önskemål - så diskuterar vi oss fram till olika alternativ, bevakar resan och genomför bokningen åt dig.​


Och du - det kostar ingenting så länge du inte bokar - vi tar bara betalt om vi hittar något som du vill boka. 

"Jag kommer rekommendera er till alla jag känner"

“Chatflights hjälpte mig att boka en bonusresa i Business och First Class till Tokyo för mig och min pappa. Riktigt bra service och snabba svar, jag kommer definitivt att använda Chatflights igen!”

- Eric Tour

"Bokat och klart!"

"Jag har rest en del för mina poäng men tycker alltid det är svårt att hitta bonusresor jag vill ha. Och dessutom tar det otroligt mycket tid att leta!

 

Jag chattade med Jonas på Chatflights som hjälpte mig att hitta en resa, bokat och klart! Helt fantastiskt! Jag är riktigt nöjd med den snabba och professionella hjälpen och kommer definitivt att använda Chatflights igen!"

- Ola Gustavsson

Därför är det bättre att boka dina bonusresor via Chatflights

  • Att söka online är krångligt och tar tid: Vi har smartare verktyg som gör jobbet på en bråkdel av tiden och våra agenter har koll på vad som finns tillgängligt.

  • Vi hittar resorna som SAS och Amex inte söker efter: Våra agenter vet hur man gör avancerade sökningar och pusslar ihop resor manuellt.

  • Vi talar om när platser dyker upp: Vi lägger upp en bevakning och kniper platserna åt dig så fort de dyker upp, före alla andra!

  • Vi inkluderar blandade kabiner och 1st Class: Det gör att vi hittar ungefär 30% fler resor än de flesta andra gör.

Exempel på resor som vi har bokat

Tokyo First Class

Stockholm - Tokyo via München i Lufthansa First Class

För 225.000 Eurobonuspoäng och en Amex 2-for-1 Voucher bokade vi en resa för två. Flyget gick mellan Stockholm och München i Business Class och fortsatte till Tokyo i Lufthansa First Class.

Australien i Business och First

Frankfurt - Seoul - Sydney

För 285.000 Eurobonuspoäng samt en Amex 2-for-1 Voucher bokade vi Business Class på den andra sträckan men First Class på den långa sträckan Frankfurt-Seoul.

Fyra till Bali i Business Class

Stockholm - Singapore - Denpasar

För 330.000 Eurobonuspoäng samt två Amex 2-for-1 Voucher bokade vi Business Class för 4 personer i Business Class hela vägen till Bali.

"Hittade en rutt som jag inte själv fått fram”

"Gick otroligt smidigt att hitta Businessbiljett till önskat resmål. Hittade en rutt som jag inte själv fått fram och dessutom för färre poäng än jag räknat med."


- Erik Hedin

"Bokat och klart!"

"Absolut bäst helt enkelt! Outperformar flygbolagens egna kanaler för att hitta bonusresor . Mycket bättre, mycket billigare och jävligt mycket snabbare helt enkelt!"


- Jonas Lundström

Ingen annan har en app som vår

Vi har lagt kraft, tid och kärlek på att mejsla fram den bäst fungerande, smidigaste och mest lättanvända appen du kan tänka dig. Ingen annan har en app som vår.

Enklare blir det inte!

Du har annat att tänka på och vill undvika stressen och tiden det tar att boka och hantera resan. Med Chatflights skriver du bara vad du behöver hjälp med, vi tar hand om resten.

 

  • Få blixtsnabba svar via chatt så att ni kan ägna er åt annat.

  • Spara alla resenärsuppgifter, resor, kvitton och bonuskort i appen så att ni slipper leta.

  • Vi tar hand om bokningar, ombokningar och hanterar problemen när de uppstår.

 © 2017 - Chatflights International AB // Mailbox 670, 114 11 Stockholm // 559031-6799 // ab@chatflights.com